4ª EXPOFIRA KM0

Tornem amb més ganes que mai! Per fi arriba la 4ª edició de l’ExpoFira Km0! Del 10 al 13 de juny, ens retrobarem a Fira Reus.

Per quart any consecutiu, celebrem l’ExpoFira Km0. Els dies 10, 11, 12 i 13 de juny vine a Fira Reus i busca entre els més de 500 vehicles exposats. Un any més i gràcies a l’èxit de les edicions anteriors, NIMA Grup d’Automoció aposta per aquest format per a la venda de vehicles de Km0 i gerència, consolidant-se com l’exposició més gran en vehicles KM0 a la zona.

S’oferirà un amplíssima gamma de vehicles matriculats de menys de 2 anys, per tal que hi hagi opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle Premium a un preu assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4x4 amb fins un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira KM0 estan revistats i garantits.

Demana cita prèvia per assegurar-te l’entrada a la fira i entraràs en el sorteig d’una experiència d’un cap de setmana amb un vehicle Camper o un vehicle elèctric. Tu tries!

No oblidis aquestes dades:

  • - Més de 500 vehicles Km0 i gerència
  • - Fins un 40% de descompte
  • - Més de 6.000m2 d’exposició
  • - Totes les mesures de seguretat
  • - Zona vehicle Camper
  • - Vehicles sostenibles

Horari: de 10 a 21h.

Entrada gratuïta.

A Fira Reus. Avinguda de Bellissens, 40 a Reus.

Cerrar

Contactar

* Campos obligatorios

política de privacidad de AUTOKOLECCIÓ

(*) Los datos obtenidos serán tratados con la finalidad de gestionar las solicitudes que pueda cursarnos y, si así lo autoriza, para informarle de los productos y servicios de nuestra sociedad y de las sociedades de nuestro grupo. Dichos datos no serán cedidos a terceros, salvo obligación legal y salvo que permita la recepción de publicidad de otras sociedades del grupo, en cuyo caso dichas sociedades recibirán los datos. Puedes ejercer tus derechos en materia de protección de datos (acceder, rectificar y suprimir tus datos, entre otros). Para conocer más en detalle nuestra Política de Privacidad haz click Aquí.

Cerrar